torstai 20. marraskuuta 2014

Kuvataide: Tilaustyö, mäyräkoira

Otin tuossa viime viikon alussa elämäni ensimmäisen tilaustyön vastaan, joka tuli kyllä ihan täytenä yllätyksenä :D. Toki yllätys oli iloinen, on hienoa että ihmiset haluavat piirtämiäni töitä ja arvostavat niitä! On myös kiva luovuttaa välillä piirrustuksia muille, omat nurkat kun niitä alkaa olemaan täynnä :D
Tilaaja tosiaan antoi pari kuvaa joista toisesta piti ottaa tämän koiran asento ja toisesta ilme. Homma kävi sen verran monimutkaiseksi että päätin aloittaa piirtämisen kuviksessa ja jätin tiikerin piirtämisen vähäksi aikaa taka-alalle. Työ tosiaan meni monimutkaiseksi kokonsa takia, vaikka ei A3 toki iso ole mutta vaatii hieman enemmän tilaa ja isomman tulostimen jotta pystyin tulostamaan valokuvat ja piirtämään niistä (toisesta naaman, toisesta vartalon) ääriviivat valopöydän avulla läpi piirrustuspaperille. Alkuun sitten päästiinkin ja tällä hetkellä työ on tässä vaiheessa. Kuvan laitoin vasta nyt kun en saanut siitä aiemmin päivänvalossa kuvaa :D.
Samainen henkilö tilasi myös toisen kuvan, johon en kyllä ole vielä saanut mallikuvaakaan mutta sillä ei ole niin kiire kuin tällä. Tämän pitäisi olla ennen joulua valmis (:
Kultasepänalan juttuja postailen lähiaikoina. Jakso on vaihtumassa niin ei oikein ole paljoa tekemistä tai töitä näytettävänä ja suurin osa itse suunnittelemista ja omalla ajalla toteuttamista töistä on menossa joululahjaksi niin en niitä viitsi ennen joulua laittaa tänne blogin puolelle :D.


- Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti