maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kuvataide: Bridge, kutsutaan myös siltatyöksi

Täällä taas! Tosin vaihteeksi kuvataiteen parissa :D. Sain viimeinkin aikaiseksi kuvattua tämän vanhan työn, tai no ''vanhan ja vanhan'', 2013 syksystä 2014 kevääseen tätähän tehtiin. Vuosi sitten valmistunut työ, kokoa löytyy suunnilleen A2 paperin luokassa (paperi itse leikattu joten hankala sanoa). Koko työ väsätty HB lyikkärillä :D. Aikaa tämän tekemiseen on käytetty noin 50 tuntia! Ehdottomasti isotöisin piirrokseni, myös yksi hienoimmista (ainakin omasta mielestä, toki monien kavereidenkin mielestä) :D. 
Melkoinen homma oli piirtää tämä, luonnossa paljon upeampi, kuvat eivät tee kunniaa tälle ollenkaan! Oli myös näytillä tänä keväänä Lahden Kaupunginkirjastossa (: Nyt taas pölyyntymässä kaapissani :D. 
Työ tosiaan esittää New Yorkissa sijaitsevaa Brooklyn Bridgeä mistä se saikin nimensä. Tosin aika moni tuttu puhuu tästä aina siltatyönä :D. Ei sillä vissiin virallista nimeä olekkaan tähän mennessä ollut.
Kaikki tutut jotka tietävät piirroksistani jotain tuntuvat tietävän tämän työn. Jokin tässä on vissiin sitten niin mieleenpainuvaa että se tulee ekana mieleen kun ajattelee minun piirrustuksiani :D. Tämä melkein meni kaupaksi sukulaiselle mutta hinta taisi olla liikaa... Mutta ei tätä kyllä halvalla voi myydä, sen verran aikaa, taitoa ja kyniä tähän on uponnut :D. 
Tässäpä tämä nyt sitten: 


Alla myös surkealaatuinen kuva joka piti kaivaa instagramistani screenshotilla :D. Siitä erottaa ehkä vähän mittasuhteita, ja toki myös ylpeän piirtäjän työn valmistumisiltana!


- Kati

4 kommenttia:

  1. Tosi tarkkaa ja hyvää jälkeä tossa piirustuksessa! hieno :) Laitoin sulle liebster award haasteen mun blogiin niin voit käydä kurkkailees sieltä: http://nainkoulutattaiteilijasi.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista