torstai 26. maaliskuuta 2015

Kuvataide: Wolf part. 2

Hei vaan taas! Susi on edistynyt jonkin verran edelliskerrasta ja tähän mennessä olen ollut todella tyytyväinen aikaansaamaani jälkeen! Kerta se on ensimmäinenkin kun sitä rupeaa karvoja yksitellen piirtämään, okei ei ehkä ihan kuiteskaan, löytyy tuohon vähän nopeampi tekniikka :D. 
Mestarivalokuvaajana onnistuin tottakai saamaan työni puoliksi varjoon joten pahoittelen :D. Ehkä ensi kerralla sitten parempaa kuvaa!
Sain myös tietää ilouutisen viime kuviskerralla! Saan jatkaa kuvataidekoulussa vaikka olenkin 20v!! Yleensä tuo harrastus tosiaan on rajattu 6-19-vuotiaille joten olen todella innoissani ja kiitollinen että opettajat suostuivat tälläiseen myönnytykseen, ei meitä olekaan kuin vain pari 20-vuotiasta :D. Eihän tuota kuviskoulua voi jättää vain 14 vuoden uraan! Kyllä siellä vähintään pitää se 15v käydä ;D.
Mutta ei muuta tällä erää! Vielä pitäisi kruunuistukat, kaiverrus ja ylimääräiset korvikset laittaa kultasepänopinnoistani tänne ja sitten olisi koulun puolen lukuvuosipaketti kasassa. Minullahan ei ole vielä työssäoppimispaikkaa ja huomenna sitten selviää pääsenkö pajahommiin vai joudunko hakemaan myyjän paikkaa tulevaksi jaksoksi, joka tosiaan alkaa ensi keskiviikkona :D. Ei stressiä, eheiii... Heheh.


- Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti