keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kuvataide: Wolf, järjestyksessä toinen

Heipähei taas! Hirveesti tapahtunu taas tässä välissä ja mitään en oo kerenny kirjottelemaan! Uutta konetta, omat synttärit, koulustressiä, yhteishakua, työssäoppimispaikan metsästystä jne. Mutta täällä taas ja uuden piirrustuksen kanssa!
Inspiroiduin tiikeristä niinkin paljon että sain päähäni tehdä mokomasta sarjan :D. Aluksi mietin kyllä vain leopardin piirtämistä jatkeena karjuvien kissojen teemalle mutta siitä vähän levittiin ja tässä sitä ollaan piirtämässä sutta :D. 
Eläinsarjaa siis tulossa! Kaikki A4 kokoisia (: Toisena vuorossa oli siis susi ja tässähän tämän aloituskuvia. Hitaasti on edetty, stressi koulun suhteen saa inspiraation piirtämiseen lässähtämään totaallisesti... Ärsyttävää! Onneksi nyt on vaihtumassa jakso ja työt on suunnilleen väsätty loppuun. Seuraavassa jaksossa onkin sitten edessä työssäoppiminen ja en tosiaan tiedä mitä sen suhteen teen. 
Hain tämän kevään yhteishaussa ammattikorkeaan ihan vain testatakseni ja hakien jotain tulevaisuuteen. En tiedä elääkö kultasepän töillä ja ensi syksykin on epävarma tällä hetkellä, sen verran stressiä on tullut pintaan tästä koulusta ja en kovin mielelläni palaisi loppuun ennen valmistumista :D. Mutta kuvista en lopeta ikinä!
Lähipäivinä postausta parista valmiista koulutyöstä! (:



- Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti